Een grote stap

Wauw. Ik ga het echt doen. Een grote stap zetten, althans, zo voelt het voor mij. Jarenlang loop ik al te dubben. Zal ik wel? Zal ik niet? En toen ineens overviel mij een vastberadenheid. Ik doe het. Ik ga het gewoon doen! Waaaah!

Misschien zul je wel denken, meid… waar heb je het over? Jarenlang loop ik al met een droom. Een droom om mijn eigen onderneming te beginnen. Met ideeën die mij aanspreken, en wellicht, ook anderen. De wens om zelf producten te ontwikkelen en mijn idealen voor te leven, achter het stuur te gaan staan en zelf de koers te bepalen is inmiddels zo groot dat ik er niet meer omheen wil. Het is gemakkelijk om mijn kop weer in het zand te steken en niks met deze hartewens te doen. Me klein te houden, omdat ik bang ben voor de reactie van buitenaf. Maar dat wil ik niet. Ik wil mijn vuur voelen vlammen en, echt, die laait alweer hevig op. Gaaf!

Het is op dit moment voor jou als lezer natuurlijk alles behalve concreet. Dat komt nog. En hopelijk merk je gauw een positieve flow hier op MIHM. Tot dan ben ik vooral achter de schermen bezig, ga ik starten met een nieuwe opleiding (WAAH, hoe gaaf!) en zet ik de eerste ideeën op papier om ze in een concrete vorm te gieten. Ik heb er zin in, vind het spannend en kan niet wachten, Eindelijk!

Kleine veranderingen

Omdat bovenstaande heel tof is, maar ook betekent dat er her en der aanpassingen moeten worden gedaan, heb ik besloten een paar kleine veranderingen door te voeren. Zo zal er, tijdelijk, geen artikel meer zijn in de rubriek ‘Een momentje met…’ Dit volgt misschien wel weer, maar op dit moment is er geen ruimte voor. Ook zal ik meer korte artikelen schrijven, zodat ik momentum opbouw en de flow lekker vasthoud. Leuk voor mij, maar hopelijk ook voor jou als lezer.

Ik wens je voor nu een hele fijne dag en ik hoop dat ik je snel meer kan vertellen!

Liefs, Anne

Geef een antwoord

Welkom op mamainhetmoment.nl, mijn persoonlijke lifestyleblog voor mama’s met een druk bestaan.

Ik ben Anne, 29 jaar en getrouwd met Ewoud. Sinds november 2019 ben ik moeder geworden van een prachtig meisje en werd mijn dagelijks leven opnieuw ingevuld.

Op mamainhetmoment zal je lezen over moederschap, persoonlijke groei, kinderen, uitjes (t)huis & tuin, mindfulness, huishouden, feestdagen en bijzondere gelegenheden. En af en toe iets over beauty.  Alles met het doel om bewuster van het leven te genieten!

Want een ontspannen mama is een happy mama!

Veel liefs, Anne

Eerder gepubliceerd
Kalender
mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031