Goh, niet verwacht dat ik uiteindelijk een artikel zou gaan plaatsen op mama-momentje.nl. Het gekke is dat ik begon met ontzettend veel ideeën, daarna werd overmand door angst, want ‘wat als… (vul maar in)’ en vervolgens gewoon een beetje vergeten was wat ik nu eigenlijk wilde met de website.

Nou is het een jaar geleden. Een jaar nadat het idee van mama-momentje.nl is ontstaan en ik mis het schrijven, het creatief bezig zijn, het bedenken van mooie artikelen en gewoooooonnn mijn hobby uitvoeren. Want dat is het, mijn hobby. En ik vind het heerlijk om dat gevoel weer terug te hebben. Er is ruimte en tijd om weer eens achter mijn laptopje te kruipen en gewoon te tikken. Te schrijven over onderwerpen die mij bezig houden als mama, als mens, als vrouw, als dochter en als… nou ja, als mezelf. En alles wat mij bezighoudt en interesseert deel ik hier op mijn eigen stukje web. Mama-momentje.nl is voor mij precies dat. Een momentje voor deze mama.

Maar ook een momentje voor een andere mama. Een momentje ter herkenning of ter ontspanning. Inspiratie wellicht. In elk geval een momentje van rust en even lekker lezen.

Zoals je misschien is opgevallen heb ik acht verschillende categorieën vastgesteld die ik een apart plekje op mijn website heb gegeven. Deze categorieën boeien mij doorgaans het meeste in mijn persoonlijke leven. Ik google er zelf het meest op, ik lees er het vaakst over en ik vind het de meest interessante onderwerpen. Natuurlijk vind ik andere onderwerpen ook leuk. Maar dat stopt wel na één of twee artikelen. De categorieën die ik heb gekozen, daar kan ik wel over blijven schrijven, kletsen of filosoferen.

Nou goed, eindelijk maar toch. Die eerste echte blogpost. Het is zover. Ik ben online en ik hoop dat jij er net zoveel plezier aan beleefd als ik.

Liefs, Anne

Credits:
Foto door Lisette Mulder Photography