Over Anne & Mamainhetmoment.nl

Mijn naam is Anne en ik ben 29 jaar, getrouwd met Ewoud en mama van een hele mooie kleine meid (nov. 2019). Sinds ik moeder ben geworden heeft mijn dagelijks leven een nieuwe wending gekregen, zijn er nieuwe activiteiten en bezigheden bij gekomen en werk ik ook nog gewoon als leerkracht in het basisonderwijs. 

Ook heb ik een heel scala aan hobby’s en dromen en houd ik ervan om veel tijd aan vrienden en familie te besteden. Maar met zoveel op het programma is het soms wel eens lastig om de balans te vinden en te houden. Nu is de balans houden mijns inziens een utopie, maar is vertragen en bewuster leven wel iets waar ik naar streef. De tijd vliegt voorbij als je het vult met van alles en nog wat en er is inmiddels een schaarste aan aandacht en tevredenheid.

Met mamainhetmoment.nl tracht ik een moment van bewust zijn en bewust zijn te bieden voor alle mama’s met een volle agenda. De mama van nu heeft veel rollen, wensen, dromen en verwachtingen (van buitenaf of van jezelf) en daar is rust en aandacht wat mij betreft key. Niet alleen een website vol tips voor een ander, ook (juist!) voor mezelf. Want voor mij is en blijft dit ook altijd een aandachtspuntje.

Gelukkig merk ik ook dat elke keer dat ik de keuze maak om te vertragen, bewust van het moment geniet en meer met aandacht leef, ik automatisch meer energie heb, meer tevredenheid voel en gelukkiger in het leven sta. En dat gevoel wil ik alleen maar delen! Zo is elk artikel hier op mamainhetmoment letterlijk dat. Even een momentje voor mama. Een momentje van inspiratie, een momentje van herkenning, fijne tips of gewoon een momentje van rust. Ik hoop dat ik je daarmee mag verblijden!

Gun jij jezelf daarom ook een mama-momentje? 

Liefs, Anne

Wil je meer informatie of wil je in contact komen? 
Volg mij via de social media kanalen of neem contact op via mail!

Welkom op mamainhetmoment.nl, mijn persoonlijke lifestyleblog voor mama’s met een druk bestaan.

Ik ben Anne, 29 jaar en getrouwd met Ewoud. Sinds november 2019 ben ik moeder geworden van een prachtig meisje en werd mijn dagelijks leven opnieuw ingevuld.

Op mamainhetmoment zal je lezen over moederschap, persoonlijke groei, kinderen, uitjes (t)huis & tuin, mindfulness, huishouden, feestdagen en bijzondere gelegenheden. En af en toe iets over beauty.  Alles met het doel om bewuster van het leven te genieten!

Want een ontspannen mama is een happy mama!

Veel liefs, Anne

Eerder gepubliceerd
Kalender
mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031