Wat je kunt verwachten

Wat een energie als je precies en helder voor je ziet wat je wilt gaan doen. Je ziet het gewoon. Het staat in de horizon geschreven, het enige is dat je in beweging moet komen om er te komen. Tja, dat ga ik dan maar eens doen. In deze blog vertel ik je aan welke dingen ik de komende tijd(en) wil gaan sleutelen, zodat Mama in het Moment nog meer gaat staan waar ik het voor bedoeld heb!

Upgrade instagram

De instagram-feed zal veranderen. Meer ingeplande posts, omdat ik dan veel meer de boodschap kan uitdragen dan wanneer ik het in real-life doe. Ik wil dat er content op komt dat ook anderen verder helpt en inspireert. Dat prikkelt. Op de stories blijf ik echter wel gewoon een kijkje achter de schermen geven en in mijn leven. Juist omdat dit alles ook zo persoonlijk en toegankelijk maakt. Het gaat denk ik beter werken :-)!

Podcast

Oke, ik heb dus een Podcast-kanaal aangemaakt. Er staat nog niets op, maar het logo is ontworpen en de plannen liggen er. Nu de microfoon aan doen en beginnen. Ik vind dit denk ik één van de spannendste dingen, maar ook ontzettend tof. Ik denk dat ik hier enorm veel plezier aan ga beleven en daarmee ook jullie, zodra je het beluisterd. (Hoop ik althans!)

Grote toekomst: Event

Ik wil in de verre toekomst een event organiseren. Helemaal passend bij Mama in het Moment. Een dag vol met workshops, lezingen, leuke kramen en een leuke goodiebag. De plannen hiervoor zijn nog niet concreet, maar in mijn hoofd heb ik het Martiniplaza al afgehuurd.

Inschrijving KVK

Tja, je voelde hem waarschijnlijk al aankomen. Voor het bovenstaande is natuurlijk een KVK-nummer nodig. Ik wil van Mama in het Moment mijn bedrijf gaan maken. Een bedrijf waarbij je meegenomen wordt in het vormen van een meer slow lifestyle, waarin moederschap natuurlijk een groot aandeel heeft. Hoe en wat is hier nog niet heel concreet, maar daar wordt aan gewerkt!

Ik heb ook nog wat kleinere doelen, maar die houd ik voor mezelf. Ook zijn sommige van bovenstaande onderdelen wellicht iets vaag nog, maar dat komt met de tijd dat ik er meer over zal schrijven. In elk geval is het vuur in mij flink opgestookt en kan ik niet wachten om hier meer mee te gaan doen. Alles begint met het geloven in jezelf en dankbaar zijn voor wat er is. De rest volgt als vanzelf.

Liefs, Anne

Geef een antwoord

Welkom op mamainhetmoment.nl, mijn persoonlijke lifestyleblog voor mama’s met een druk bestaan.

Ik ben Anne, 29 jaar en getrouwd met Ewoud. Sinds november 2019 ben ik moeder geworden van een prachtig meisje en werd mijn dagelijks leven opnieuw ingevuld.

Op mamainhetmoment zal je lezen over moederschap, persoonlijke groei, kinderen, uitjes (t)huis & tuin, mindfulness, huishouden, feestdagen en bijzondere gelegenheden. En af en toe iets over beauty.  Alles met het doel om bewuster van het leven te genieten!

Want een ontspannen mama is een happy mama!

Veel liefs, Anne

Eerder gepubliceerd
Kalender
mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031